3η Εθελοντική Αιμοδοσία στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Κώστας Αντωνιάδης: «Στις δύσκολές αυτές στιγμές που ζούμε κάποιοι συνάνθρωποι μας χρειάζονται αίμα. Γι’ αυτό οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους»!

ΗΠεριφερειακή Ενότητα Καβάλας σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας πραγματοποίησε την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020 την τρίτη (3η) εθελοντική αιμοδοσία στο Φουαγέ του Αμφιθεάτρου Καβάλας «Γεώργιος Παυλίδης».

Μετά το πέρας της αιμοδοσίας ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες που προσήλθαν με προθυμία και αγάπη για να προσφέρουν προς στον συνάνθρωπο τους το μεγάλο δώρο ζωής, αλλά και για τη στάση τους, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το κοινωνικό σύνολο. Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια στο τμήμα Γιατρών και Νοσηλευτών για την πολύτιμη βοήθεια τους στην υλοποίηση της εν λόγω αιμοληψίας καθώς επίσης και στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό-Σώμα εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγωσοστών του Περιφερειακού τμήματος Καβάλας για την αμέριστη βοήθεια τους. Στις δύσκολές αυτές στιγμές που ζούμε κάποιοι συνάνθρωποι μας χρειάζονται αίμα. Γι’ αυτό οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους».