Αντωνιάδης: Στόχος μας, η προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και η διασφάλιση της λειτουργίας των Πετρελαίων

Το Σωματείο Εργαζομένων στην Καβάλα Oil επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας και τον ενημέρωσε για την «κρίση» στην εταιρία

ΟΑντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης είχε το πρωί της Τετάρτης 6 Μαΐου 2020 συνάντηση με το Σωματείο των Εργαζομένων στην ΚΑΒΑΛΑ OIL γα το μέλλον της επιχείρησης, το οποίο φαίνεται δυσοίωνο σύμφωνα με δημοσιεύματα, λόγω της κατάρρευσης των διεθνών τιμών του πετρελαίου.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων Μανώλης Κελαϊδάκης ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας για όσα έχουν διαδραματιστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ως άνω επιχείρηση τονίζοντας ότι είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν, με κάθε μέσο, την προσπάθεια αντιμετώπισης της εν λόγω κρίσης, έχοντας απώτερο στόχο την ασφαλή λειτουργία της επιχείρησης.

Όπως επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης η συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα αποτελεί πολύ σημαντικό πυλώνα οικονομικής ανάπτυξης τόσο για την Καβάλα, όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Συμβάλλει καταλυτικά στην αύξηση της απασχόλησης και στην τόνωση της τοπικής αγοράς. Επομένως πρωταρχικός στόχος της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και η διασφάλιση της λειτουργίας της επιχείρησης με την διατήρηση των υπαρχουσών θέσεων εργασίας.

Δελτίο Τύπου