Επαναλειτουργούν οι δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Το Δ.Σ., η πρόεδρος και οι εργαζόμενοι καλωσορίζουν ξανά τα εκπαιδευόμενα παιδιά, τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής-Κανονικά και τα δύο δρομολόγια στο Παράρτημα της Ξάνθης μετά από χορηγία της Περιφέρειας

Μετά από δύο και πλέον μήνες, ξεκίνησε και πάλι η λειτουργία των δομών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΠΑΜ-Θ σε Ξάνθη, Καβάλα (Ελευθερούπολη) και Δράμα, οι οποίες είχαν προσωρινά κλείσει εξαιτίας της πανδημίας.

Τόσο η πρόεδρος, Αναστασία Τζαμπαζλή όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του Κέντρου με μεγάλη χαρά και χαμόγελο καλωσορίζουν ξανά τα εκπαιδευόμενα παιδιά, τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής και με κύριο γνώμονα την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Ειδικά όσον αφορά το Παράρτημα της Ξάνθης (Π.Α.με.Α. Ξάνθης), γίνεται γνωστό ότι θα πραγματοποιούνται κανονικά και τα δύο δρομολόγια, μετά από την εξαιρετικά σημαντική χορηγία της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

«Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της ΠΑΜ-Θ βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται καθημερινά κοντά στα εκπαιδευόμενα παιδιά του, καθώς και τις οικογένειές τους, με δέοντα σεβασμό, αμέριστο ενδιαφέρον και ειλικρινή αγάπη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κέντρο.