Κορονοϊός: Στην Ξάνθη Χαρδαλιάς-Τσιόδρας για σύσκεψη με Μέτιο και δημάρχους

Συγκαλείται ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Ξάνθης με τον Περιφερειάρχη, τους δημάρχους της περιοχής και τους επικεφαλής των εμπλεκόμενων φορέων

Μετά την απόφαση για λήψη έκτακτων μέτρων στην περιοχή της Ξάνθης λόγω αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου στην οποία προχώρησε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας [διαβάστε αναλυτικά την απόφαση και τα μέτρα πατώντας εδώ], στην περιοχή μεταβαίνουν εσπευσμένα το πρωί της Παρασκευής 12 Ιουνίου 2020 οι κ.κ. Χαρδαλιάς και Τσιόδρας.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων μαζί με τον καθηγητή λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, την ομάδα πρώτης απόκρισης της ΓΓΠΠ, καθώς και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, αναμένεται να φτάσουν στην Ξάνθη με ελικόπτερο Super Puma του ΠΣ για τον συντονισμό της εφαρμογής των έκτακτων μέτρων στην περιοχή για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού.

Μετά την άφιξή τους στο ελικοδρόμιο του Νοσοκομείου Ξάνθης, πρόκειται, στις 09:30, να πραγματοποηθεί σύσκεψη στο Δημαρχείο Ξάνθης με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο, τους Δημάρχους της ΠΕ Ξάνθης και τους επικεφαλής των εμπλεκόμενων φορέων στην εφαρμογή του νέου πλαισίου περιοριστικών μέτρων.