Σε άλλα νέα: Η Καβάλα είναι ένα χωριό της… Θεσσαλίας! [βίντεο]

Απανωτό σφυροκόπημα στο πλατό του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ με τις... βόμβες που έπεφταν στα κεφάλια των τηλεθεατών και της παρουσιάστριας, Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία «έσωσε» την Καβάλα από τη... Θεσσαλία, αλλά τελικά κατέληξε στην... Ήπειρο

Όλοι κάνουμε λάθη, ακόμα και σε -φαινομενικά- αυτονόητα πράγματα. Δεν είναι επιλήψιμο, ούτε κακό. Αλλά όταν 5 νεαροί και νεαρές κάνουν απανωτά λάθη και μάλιστα μετά από «σπρώξιμο» από τον παρουσιαστή για να βρουν μια σωστή απάντηση, τότε τα πράγματα είναι ανησυχητικά.

Αυτήν τη φορά οι απανωτές… βόμβες έπεσαν το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Ιουνίου 2020 στο πλατό της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 στο τηλεπαιχνίδι ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, όταν στην τελευταία φάση μια από τις λέξεις ήταν η Καβάλα και ο ένας παίκτης έπρεπε να δώσει 4 λέξεις οι οποίες θα έχουν σχέση με την Καβάλα, για να τις βρουν οι συμπαίκτες του και οι συμπαίκτριές του όταν θα τους ανακοινώσει τη λέξη «Καβάλα» η παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια. … Με κεφαλαίο… Η πόλη… Διότι καταρχάς οι παίκτες διερωτήθηκαν «ποια Καβάλα;»

Φευ. Το κακό ξεκίνησε από την αρχή, όταν η πρώτη λέξη την οποία έδωσε ο πρώτος παίκτης ήταν «χωριό» και κατόπιν «Θεσσαλία»! Η Ζέτα δεν πίστευε στ’ αυτιά της και δεν κατάφερε να κρύψει την έκπληξή της, ωθώντας, παράλληλα, τον παίκτη προς την… πραγματικότητα. Μάταια…




Και όταν «ίδρωσαν» να συμφωνήσουν ότι η Καβάλα είναι μια παραθαλάσσια πόλη της Μακεδονίας, ήρθαν οι υπόλοιποι παίκτες να «αποφασίσουν» τελικά ότι η Καβάλα ανήκει στην ηπειρωτική χώρα της Ηπείρου, τινάζοντας στον αέρα το brand name της περιοχής και τη φετινή τουριστική περίοδο, στέλνοντας τους τουρίστες για μπάνια στη Δωδώνη.

Και το επίπεδο γνώσεων της νέας γενιάς σε «καραντίνα» διαρκείας, χωρίς προοπτική εμβολίου…

Ακούστε τη… βόμβα [εδώ] από το 37:50 και μετά