Φίλιπποι-Νέα Υόρκη μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης δρόμος [φωτογραφίες]

Μια κίνηση αλληλεγγύης του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλίππων Καβάλας προς τον Σύλλογο Καβαλιωτών Νέας Υόρκης «Φίλιπποι» και κατ' επέκταση προς όλους τους Έλληνες της Αμερικής και δη όσους έχουν καταγωγή από την Καβάλα και τους Φιλίππους

Η αλληλεγγύη δεν έχει σύνορα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για χαλεπούς καιρούς. Αυτό απέδειξε η δωρεά 500 μασκών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλίππων Καβάλας προς τον Σύλλογο Καβαλιωτών «Φίλιπποι» της Νέας Υόρκης, πιστοποιώντας, παράλληλα και τους άρρηκτους δεσμούς των δύο Συλλόγων και κατ’ επέκταση της Καβάλας και των Φιλίππων με τους Καβαλιώτες οι οποίοι διαμένουν στην Αμερική και στη Νέα Υόρκη.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Συλλόγου

Το Συμβούλιο του Συλλόγου Καβαλιωτών «Φίλιπποι» της Νέας Υόρκης θα ήθελε να εκφράσει την απέραντη ευγνωμοσύνη του στον Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλίππων Καβάλας για την δωρεά 500 μασκών για την προστασία από τον κορονοϊό. Οι άρρηκτοι δεσμοί μεταξύ των Καβαλιωτών της πατρίδας και αυτών της Αμερικής επιβεβαιώνονται για μια ακόμη φορά με τον καλύτερο τρόπο.

Είτε δοκιμάζεται η πατρίδα μας είτε η νέα μας πατρίδα, εμείς δεν ξεχνάμε ποτέ την κοινή μας καταγωγή, αλλά και τα ιδεώδη με τα οποία γαλουχηθήκαμε. Στην εποχή της πανδημίας του κορονοϊού η αλληλεγγύη είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ.

Ευχές για υγεία, πρόοδο και ευημερία και θα ξεπεράσουμε και αυτήν τη δοκιμασία -όπως ξεπεράσαμε άλλες- με σύνεση και υπευθυνότητα.