«Πέφτει» άσφαλτος στο οδικό δίκτυο της Θάσου από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ [φωτογραφίες]

«Αυτοψία» Κώστα Αντωνιάδη στις εργασίες ασφαλτόστρωσης σε Σκάλα Πρίνου, Σωτήρος, Καλλιράχη και Ραχώνι

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού κεντρικού οδικού δικτύου στο νησί της Θάσου, από την ανάδοχο εταιρία, προϋπολογισμού πεντακοσίων χιλιάδων (500.000) ευρώ.

Με αφορμή τις σχετικές εργασίες ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες πραγματοποίησαν επίσκεψη σε έργα που υλοποιούνται στο νησί της Θάσου και ειδικότερα στις Δημοτικές Ενότητες Σκάλα Πρίνου, Σωτήρος, Καλλιράχη και Ραχώνι.

Με αφορμή την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Αντωνιάδης επισήμανε: «Για μας η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας και η προστασία της ζωής των πολιτών, αποτελούν ζητήματα ύψιστης προτεραιότητάς μας. Με βάση αυτό το στόχο, και σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο, έχουν ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα, έργα ασφαλτόστρωσης σε κεντρικές οδικές αρτηρίες σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν με γρήγορους ρυθμούς καθώς στόχος μας είναι ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο, που δεν θα κρύβει κινδύνους για τους πεζούς και τους οδηγούς».