Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης: Ευχαριστεί τον Μακάριο Λαζαρίδη για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού

Ανακοίνωση για την μεσολάβηση του προς το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής

Α/dropcap]νακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Μακάριο Λαζαρίδη για τη μεσολάβηση του στη δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού εξέδωσε το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης. Στην ανακοίνωση που υπογράφεται από την Υπεύθυνη Επιστημονικής Λειτουργίας του ΚΥ Χρυσούπολης Στυλιανή Αργυριάδου, επισημαίνεται ότι ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ διαμεσολάβησε στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης προκειμένου να γίνει δωρεά ενός καρδιογράφου, ενός υπέρηχου και μιας συσκευής αποστείρωσης αέρα.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Με την διαμεσολάβηση του βουλευτή Ν. Καβάλας Μακάριου Λαζαρίδη τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής, προχώρησε στην δωρεά προς το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης ενός τρικάναλου Καρδιογράφου, ενός υπέρηχου DOPPLERSONOLINECCONTEC 8MHZ και μίας συσκευής αποστείρωσης αέρα AIROCIDEAPS 300, η οποία χρησιμεύει στην απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία του ISOBOX υποδοχής COVID-19(από πλευράς υγιεινής) για τους ασθενείς και το προσωπικό.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Χρυσούπολης, εκφράζουν θερμές ευχαριστίες, στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής, για την αμέριστη συμπαράστασή του με την δωρεά Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, καλύπτοντας επείγουσες  ανάγκες του Κέντρου Υγείας Χρυσούπολης».