Κώστας Αντωνιάδης: Υπέρτατος τρόπος εθελοντισμού η αιμοδοσία

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν και συμμετείχαν στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου «Γεώργιος Παυλιδης»

Εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με τον Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και με εθελοντικές οργανώσεις, διοργάνωσε την Πέμπτη (10/12) η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και Θάσου στο Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου Καβάλας «Γεώργιος Παυλιδης».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε: «Yπέρτατος τρόπος εθελοντισμού είναι η αιμοδοσία. Ευχαριστώ θερμά τους Γιατρούς, τους Νοσηλευτές και όλους τους εθελοντές που συμβάλλουν προκειμένου να γίνουν πράξη, δράσεις, όπως η σημερινή. Συμμετέχουμε όλοι στην εθνική προσπάθεια ενίσχυσης της Τράπεζας Αίματος και βοηθάμε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας κατά την κρίσιμη περίοδο της πανδημίας του Covid 19.

Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και Θάσου κάνει ό, τι είναι δυνατόν ώστε να υπάρξει προσφορά αίματος προκειμένου το ιατρικό προσωπικό να μπορεί να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες αυξημένες ανάγκες».