Μετεωρολογικός Σταθμός Νέας Περάμου: Δωρεά… καιρικού χαρακτήρα σε μαθητές Δημοτικού Σχολείου

Ο διαχειριστής του Σταθμού, Μάκης Ζουμπλιός δώρισε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Περάμου ένα αναλογικό βροχόμετρο για να κατανοήσουν οι μαθητές τον τρόπο μέτρησης του ύψους της βροχόπτωσης

Σε ακόμη μια δωρεά μετεωρολογικού οργάνου προχώρησε ο Μετεωρολογικός Σταθμός Νέας Περάμου και ο διαχειριστής του και πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Περάμου, Μάκης Ζουμπλιός.

Σε συνέχεια της προηγούμενης δωρεάς [διαβάστε εδώ] αυτήν τη φορά ο Σταθμός δώρισε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Περάμου ένα αναλογικό βροχόμετρο της εταιρίας TFA. Το αναλογικό βροχόμετρο, όπως δήλωσε και ο ίδιος στο KAVALA POST, θα βοηθήσει τους μαθητές και τις μαθήτριες να κατανοήσουν τον τρόπο μέτρησης του ύψους της βροχόπτωσης η όποια ως μετεωρολογικό φαινόμενο, ανάλογα με το ύψος και την έντασή της, επηρεάζει τις ζωές όλων και δη του αγροτικού κόσμου, καθώς εκτός των άλλων παίζει καθοριστικό ρόλο στην αγροτική παραγωγή.

Ο κ. Ζουμπλιός διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να ενισχύει τα σχολεία της περιοχής με τη δωρεά απλών, αλλά βασικών μετεωρολογικών οργάνων.