Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη έριξε «Φως στο τούνελ» της δολοφονίας του Γιώργου Γρηγοριάδη

Η Καβάλα βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο της εκπομπής της δημοσιογράφου και συγγραφέως με αφορμή το τραγικό τέλος στην υπόθεση της εξαφάνισης του 42χρονου κατοίκου Οφρυνίου-Ποια νέα στοιχεία ήρθαν στο φως

Στο επίκεντρο της εκπομπής «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη στην τηλεόραση του Alpha βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα η Καβάλα το βράδυ της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου 2020, αυτήν τη φορά με αφορμή τη δολοφονία του Γιώργου Γρηγοριάδη, 42 χρόνων, κάτοικο Οφρυνίου του Δήμου Παγγαίου Καβάλας, οποίος είχε εξαφανιστεί [διαβάστε εδώ και εδώ] και δύο μέρες μετά βρέθηκε δολοφονημένος σε αρδευτικό κανάλι στην παλιά γέφυρα Στρυμόνα και Ευκαρπίας, στην παλιά εθνική οδό προς τη Νιγρίτα Σερρών [διαβάστε εδώ και εδώ].

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων και οι συνεργάτες της προσπάθησαν να ρίξουν φως στη δολοφονία του 42χρονου πατέρα ενός ανήλικου παιδικού, εστιάζοντας σε νέα στοιχεία.

Η κ. Νικολούλη, με βάσει τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, αστυνομικών πηγών και πληροφοριών από τη νεκροψία-νεκροτομή της σορού του άτυχου άντρα, εστίασε στον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε το θύμα, με τα στοιχεία να «δείχνουν» πισώπλατο χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανώς με εργαλείο κήπου.

Τα στοιχεία επίσης «έδειξαν» ότι το θύμα δολοφονήθηκε σε άλλο μέρος από αυτό στο οποίο βρέθηκε και πιθανώς σε κλειστό χώρο, βάσει της ενδυμασίας του, ενώ ερευνάται με πιο μέσο διέφυγαν οι δράστες ή ο δράστης από την περιοχή όπου πετάχτηκε η σωρός, στην οποία έφτασαν με το αυτοκίνητο του άτυχου 42χρονου.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών συνεχίζονται, με τους αστυνομικούς να «περιμένουν» αρκετό φως από τις κλήσεις τις οποίες έκανε ή δέχτηκε στο κινητό του το θύμα λίγο πριν δολοφονηθεί.