Κώστας Αντωνιάδης: Στην υδρογεώτρηση του Ποδοχωρίου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας επόπτευσε το έργο που φιλοδοξεί να καλύψει τις ανάγκες ύδρευσης της περιοχής και να μειώσει το κόστος των εξόδων των αγροτών

Στη Δημοτική Ενότητα Ποδοχωρίου βρέθηκε την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας – Θάσου. Παρουσία του Προέδρου του ΤΟΕΒ Πιερίας Κοιλάδας και των μελών του μετέβη εκεί με την ευκαιρία της έναρξης του έργου της Ανόρυξης υδρογεώτρησης του αγροκτήματος Ποδοχωρίου του Δήμου Παγγαίου, προϋπολογισμού 50.000 ευρώ.

Μετά την εποπτεία των εργασιών ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε τα εξής: «Η προσπάθεια αυτή έχει ως στόχο να υπάρξει βιώσιμη λύση, σε βάθος χρόνου, που θα καλύπτει τις ανάγκες άρδευσης της ευρύτερης περιοχής και να μειώσει το κόστος των εξόδων των αγροτών. Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και Θάσου αποτελεί πρωταρχικό στόχο και θα υπάρξουν και άλλα παρόμοια έργα στο μέλλον».