Ηλίας Ιωαννίδης: Μαχητής μέχρι το τέλος ο αγαπημένος όλων μας Μίλτος Σιτσάνης…

Το «αντίο» του πρ. βουλευτή Καβάλας και στελέχους της ΛΑΕ στον «σύντροφο, φίλο και γραμματέα» του

Πέθανε σε ηλικία 67 ετών το πρωί της Τετάρτης 30 Δεκεμβρίου 2020 στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ο συνταξιούχος του ΟΤΕ και στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας Καβάλας Μίλτος Σιτσάνης μετά από πολυήμερη «μάχη» με τον κορονοϊό [διαβάστε περισσότερα εδώ].

Ο πρ. βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ και συνοδοιπόρος του Μίλτου Σιτσάνη στη Λαϊκή Ενότητα [αποχώρησαν μαζί από το τότε κυβερνών κόμμα Τσίπρα για να ακολουθήσουν τον Παναγιώτη Λαφαζάνη] Ηλίας Ιωαννίδης έγραψε το δικό του «αντίο» στον «σύντροφο, φίλο και γραμματέα» Μίλτο.

Διαβάστε την ανάρτηση του Ηλία Ιωαννίδη:

«Συναντήθηκαν η ανιδιοτέλεια,η ταπεινότητα, η καλωσύνη, η αγωνιστικότητα, στο πρόσωπο του Μίλτου και δεν έφυγαν ποτέ. Έμειναν μαζί του μέχρι το τέλος. Η πρώτη φορά που μας έδωσε πόνο μα τόσο πόνο είναι αυτή που μας αφήνει. Πόσος πόνος πόση απόγνωση πόσα “γιατί, ρε Μίλτο” είναι γύρω του τώρα;

»Γιατί, ρε σύντροφε; Θα γερνούσαμε παρέα. Η ψυχή της παρέας μας εσύ. Κομμάτια και θρύψαλα χωρίς εσένα. Έλεγα ο γραμματέας μου και φούσκωνα από περηφάνεια. Αταλάντευτα συνεπής, χωρίς εκπτώσεις στα όνειρα του για έναν καλύτερο κόσμο, μαχητής μέχρι το τέλος ο αγαπημένος όλων μας Μίλτος Σιτσάνης.

»Είμαστε απαρηγόρητοι, σύντροφε φίλε και γραμματέα μου. Και φταις εσύ γι’ αυτό. Απαρηγόρητοι».