Κώστας Αντωνιάδης: Να μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνέψει!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στις έκτακτες, εβδομαδιαίες εθελοντικές αιμοδοσίες που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα με το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

ΗΠεριφερειακή Ενότητα Καβάλας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Καβάλας ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021, από τις 09:00 μέχρι τις 13:00 και κάθε Τετάρτη μέχρι τις 24 Απριλίου 2021, θα πραγματοποιείται αιμοδοσία στην αίθουσα συνεδριάσεων «Νικόλαος Μάρτης» της ΠΕ Καβάλας.

Προκειμένου να τηρείται προγραμματισμός των προσερχομένων αιμοδοτών και να αποφεύγεται τυχόν συνωστισμός, παρακαλούνται όσους πολίτες επιθυμούν να συμμετέχουν, να επικοινωνούν πρώτα τηλεφωνικά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας στο τηλέφωνο 2513501867, προκειμένου να κλείνουν ραντεβού για την ακριβή ώρα προσέλευσής τους.

Στον χώρο της αιμοδοσίας θα τους παρέχονται όλα τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας και θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό τόσο από τους πολίτες όσο και από το προσωπικό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε τα ακόλουθα: «Συμβάλλουμε όλοι στην εθνική προσπάθεια ενίσχυσης της Τράπεζας Αίματος και βοηθάμε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας κατά την κρίσιμη περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού. Καλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες ειδικά αυτές τις δύσκολες ώρες, να συνεχίσουν να προσφέρουν αυτό το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, για να μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνέψει».