Καβάλα: Περισυνέλεξαν τα αδέσποτα σκυλιά από τις Κρηνίδες

Προηγήθηκαν αναφορές για «επιθετική συμπεριφορά» των σκυλιών-Η επιχείρηση έγινε ξημερώματα-Την είδηση «μετέδωσε» με ανάρτησή της η Πρωτοβουλία Φιλίππων Πολιτεία

Επιχείρηση περισυλλογής των αδέσποτων σκυλιών πραγματοποιήθηκε στις Κρηνίδες της Καβάλας, αφορμή της οποίας αποτέλεσαν αναφορές για «επιθετική συμπεριφορά» των αδέσποτων ζώων τις προηγούμενες μέρες. Η επιχείρηση έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου 2021, ενώ την είδηση «μετέδωσε» με ανάρτησή της στο Facebook η Πρωτοβουλία Φιλίππων Πολιτεία.

Η ανάρτηση της Πρωτοβουλίας Φιλίππων Πολιτεία

Μάζεψαν τα αδέσποτα σήμερα τα ξημερώματα από τις Κρηνίδες. Με μια επιχείρηση που ξεκίνησε νωρίς το πρωί, τα σκυλιά που είχαν γίνει επιθετικά, αφού πρώτα είχαν εντοπιστεί, μαζεύτηκαν. Η επιχείρηση ξεκίνησε τόσο νωρίς, ώστε στις 07:00 το πρωί είχε τελειώσει, όπως μας ενημέρωσε ο Χρήστος Σεφέρογλου. Βέβαια, όπως μας είχε πει ο ίδιος, αυτό δεν αποτελεί λύση. Πρέπει να σταματήσει το φαινόμενο εγκατάλειψης ζώων. Είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός τους, ώστε είναι σχεδόν αδύνατο να διαχειριστεί κανείς την κατάσταση.