Ζυγός Καβάλας: Το «ευχαριστώ» στον Μακάριο Λαζαρίδη για την αποκατάσταση του γυμναστηρίου

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ζυγού ευχαριστεί τον βουλευτή Καβάλας για τη διαμεσολάβησή του, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες στο γυμναστήριο

Με αφορμή τις εργασίες ανακατασκευής του προπονητηρίου στον Νέο Ζυγό Καβάλας (διαβάστε εδώ), ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Δαμιανός Κοτσακίδης, εκ μέρους των κατοίκων του Ζυγού, ευχαριστεί τον βουλευτή Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριο Λαζαρίδη για τη διαμεσολάβησή του, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες, αλλά και για την προμήθεια επιπλέον υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Το ευχαριστήριο του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ζυγού

Εκ μέρους των κατοίκων του Ζυγού, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς τον Βουλευτή Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριο Λαζαρίδη για τη διαμεσολάβησή του, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες επιδιόρθωσης των σοβαρών ζημιών του γυμναστηρίου στον Νέο Ζυγό.

Ο κ. Λαζαρίδης παρενέβη στην εταιρία “Fibran”, προκειμένου να μας χορηγηθούν, ως δωρεά, περί τα 410 τ.μ. εξηλασμένης πολυστερίνης, με σκοπό να μονωθεί το κτίριο το οποίο είχε καταστραφεί ολοσχερώς από πυρκαγιά την άνοιξη του 2020.

Οι μονωτικές εργασίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και αποτελούν την απαρχή για την συνολική ανακατασκευή του Γυμναστηρίου, όπου στεγαζόταν παλαιότερα ο Παλαιστικός Σύλλογος «Ο Πόντος».

Δαμιανός Κοτσακίδης
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ζυγού