Ινστιτούτο Κοινωνικών Κινημάτων & Ιστορίας Καπνού: Οδηγός στις δράσεις μας το παράδειγμα της Τιτίκας

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΔΣ του ΙΚΚΙΚ για το θάνατο της Φωτεινής Λαζαρίδου, συζύγου του προέδρου του Ιδρύματος Γιάννη Βύζικα

Τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο της Τιτίκας Λαζαρίδου εκφράζει με ανακοίνωση του το Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Κοινωνικών Κινημάτων & Ιστορίας Καπνού, στο οποίο πρόεδρος είναι ο σύζυγος της Γιάννης Βύζικας. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται η σημαντική προσφορά της εκλιπούσας τόσο στον εργασιακό της χώρο όσο και στις δράσεις του Ινστιτούτου.

Ακολουθεί η συλλυπητήρια επιστολή του ΔΣ του ΙΚΚΙΚ

«Με τις γνώσεις της και την ανιδιοτελή της προσφορά, πολλές φορές υπήρξε αρωγός του έργου μας»

«Με βαθιά θλίψη και ανείπωτη οδύνη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο χαμό της εκλεκτής συμπολίτισσας Φωτεινής (Τιτίκας) Λαζαρίδου, συζύγου του προέδρου μας Ιωάννη Βύζικα. Εκτός από την πολυετή και σημαντικότατη προσφορά της στον εργασιακό της βίο η αγαπητή μας Τιτίκα διακρίθηκε για τη σημαντική της δράση στις ενέργειες και τη λειτουργία του Ινστιτούτου Κοινωνικών Κινημάτων & Ιστορίας Καπνού (ΙΚΚΙΚ). Με τις γνώσεις της και την ανιδιοτελή της προσφορά, πολλές φορές υπήρξε αρωγός του έργου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του ΙΚΚΙΚ εκφράζουν στον πρόεδρο και στους οικείους της τα θερμότερα συλλυπητήριά τους.  Ελπίζουμε το παράδειγμα της αειμνήστου και αγαπητής σε όλους Τιτίκας να γίνει οδηγός στις δράσεις μας».