«Θα αποχαιρετήσουμε τη λατρεμένη μας Τιτίκα με την αγάπη που όλοι μας της έχουμε…»

Ανακοίνωση της οικογένειας Βύζικα για την κηδεία της Τιτίκας Λαζαρίδου

«Η λατρεμένη μας Τιτίκα μας έφυγε πολύ νωρίς και ξαφνικά. Αύριο, Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 στις 12:00 θα την αποχαιρετήσουμε με την αγάπη που όλοι μας της έχουμε.

Όλους μας πρόσεχε και μας συμβούλευε σοφά. Ήταν το στήριγμα για όλους χωρίς να ζητάει ποτέ τίποτα. Ήταν ένας εξαιρετικά ευαίσθητος και συμπονετικός άνθρωπος, γεμάτος αγάπη. Πανέξυπνη και πολυμήχανη με πρακτικές και έξυπνες λύσεις για όλα. Η κληρονομιά που αφήνει είναι ανεξίτηλη για τους γύρω της, το γυναικείο κίνημα και την πόλη της.

Μια Άριστη μητέρα, σύζυγος, συνάδελφος και φίλη.

Εκτιμούμε βαθιά τη στήριξη όλων και τα θερμά σας λόγια. Θα τα χρειαστούμε, γιατί το κενό που αφήνει είναι μεγάλο και η ίδια είναι αναντικατάστατη. Σε αυτήν τη συγκυρία όμως που βιώνουμε, η Τιτίκα μας θα ήθελε να μας κρατήσει όλους ασφαλείς και να μας προστατεύσει. Για αυτό τον λόγο η τελετή θα πραγματοποιηθεί σε οικογενειακό κύκλο. Παρακαλούμε όσοι έρθετε, τηρήστε τις απαραίτητες προφυλάξεις· γνωρίζουμε ότι οι σκέψεις σας είναι μαζί της και μαζί μας.

Η Τιτίκα μας έμενε πάντα στην ουσία των πραγμάτων, γι’ αυτό και τα χρήματα για τα στεφάνια και τα λουλούδια θα κατατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού, του οποίου το έργο εκτιμούσε αμέριστα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 11040».

Ο σύντροφος και τα παιδιά της