Ο Κώστας Τιτόπουλος μάς δείχνει πώς να γυμναστούμε με φόντο τις ομορφιές της Καβάλας [βίντεο]

Μια εναλλακτική πρόταση προσωπικής άσκησης από τον Όμιλο «Η Καβάλα Μπροστά» με στόχο την ευεξία αλλά και την προβολή της πόλης ενόψει καλοκαιριού

«Γυμναζόμαστε στην Καβάλα και ταυτόχρονα γνωρίζουμε τις ομορφιές της πόλης μας». Με αυτό το «σύνθημα» ο όμιλος πολιτικού και κοινωνικού προβληματισμού «Η Καβάλα Μπροστά» παρουσιάζει ένα νέο βίντεο, μια ιδέα του μέλους του ομίλου, sports manager Κώστα Τιτόπουλου.

Φιλοδοξία της δράσης αυτής του ομίλου είναι να προτείνει ένα πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο εύκολα μπορεί να ακολουθήσει ο καθένας, ανεξάρτητα από το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης, ταυτόχρονα όμως και να προβάλει τα όμορφα αξιοθέατα της Καβάλας και να «προσκαλέσει» τουρίστες από την Ελλάδα, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, να την επισκεφθούν αυτό το καλοκαίρι.

Στο βίντεο πρωταγωνιστούν ο αθλητής στίβου Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος έχει συμμετάσχει 3 φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτόν τον καιρό προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, και η γνωστή Καβαλιώτισσα γυμνάστρια Ειρήνη Χατζηανδρέου.

Δείτε το βίντεο:

Credits

Κείμενα-αφήγηση: Κώστας Τιτόπουλος
Κάμερα: Γιώργος Λεοντάρης
Drone-Σκηνοθεσία: Δημήτρης Χατζημαλλής
Παραγωγή: όμιλος κοινωνικού και πολιτικού προβληματισμού «Η Καβάλα Μπροστά»