«Πέταξε» για Θεσσαλονίκη το AirSea Show

Η διοργάνωση σχεδιάζεται να «μετακομίσει» στη Θεσσαλονίκη η οποία θα «σηκώσει ψηλά το κεφάλι» τον Μάιο του 2022 με την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής και της ΔΕΘ-HELEXPO. Πού θα στηθεί το «θέατρο» των δράσεων

Την αμέριστη υποστήριξή τους στη διοργάνωση του “Thessaloniki Αir&Sea Show“, η οποία σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί στην πόλη τον Μάιο του 2022, γνωστοποίησαν στους επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής, κ.κ. Παναγιώτη Γεωργιάδη και Παναγιώτη Καγιά, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και η Διοίκηση της ΔΕΘ-ΗELEXPO.

Φώτο: thessdromena

Όπως αναφέρει το thessdromena, η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού «Θεσσαλονίκης Δρώμενα», τόσο ο Δήμαρχος της πόλης όσο και η ηγεσία της Διεθνούς Εκθέσεως εξέφρασαν την υποστήριξη στο εγχείρημα, τονίζοντας την πρόθεσή τους οι φορείς που εκπροσωπούν να συμμετέχουν στην Οργανωτική Επιτροπή του show.

Στις συναντήσεις παραβρέθηκε και ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος αγκάλιασε εξ αρχής την πρωτοβουλία. Είχαν προηγηθεί ανάλογες επαφές με τους εκπροσώπους της Fraport στη Θεσσαλονίκη και τον Λιμενάρχη, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά και συμφώνησαν προφορικά στην πρόταση να αγκαλιάσουν το “Thessaloniki Air&Sea Show” το οποίο φιλοδοξούν να καταστεί θεσμός για την πόλη.

Φώτο: thessdromena

Βάσει του σχεδιασμού που εκπονείται η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στην παραλία της Θεσσαλονίκης δημιουργώντας μια ζώνη θέασης η οποία θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού, θα προσελκύσει χιλιάδες φίλους της αεροπορίας και της θάλασσας και θα μαγέψει όσους την παρακολουθήσουν με την αρτιότητα και το εντυπωσιακό θέαμα που θα παρουσιάσει στο κοινό.

Η διάρκεια των κύριων επιδείξεων θα είναι τριήμερη και μέσα από το πλέγμα των παράλληλων εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα συνδυάζει τις τρεις διαστάσεις μιας πόλης: τον αέρα, τη θάλασσα και τη στεριά.

Το “Thessaloniki Air&Sea Show” αναμένεται να προσελκύσει πολλές διεθνείς συμμετοχές, ενώ οι επιχειρησιακοί διευθυντές μετράνε εμπειρία 10 πρωτοποριακών διοργανώσεων αυτού του χαρακτήρα που έχουν πραγματοποιήσει με ξεχωριστή επιτυχία.

Slogan της διοργάνωσης είναι το «Σηκώνουμε ψηλά το κεφάλι» και είναι ανοιχτό για όλες τις ηλικίες.