Καβάλα: Το «Πειρατολόγιο» επιστρέφει στην πόλη ανακαλύπτοντας νέους θησαυρούς [φωτογραφίες]

«Ρεσάλτο» στο λιμάνι και στο Ναυτικό Μουσείο και από εκεί στις Καμάρες και στο Δημαρχείο-Μουσικές και εικαστικές συναντήσεις και ένας... ρόλος-έκπληξη από τον Δήμαρχο Καβάλας στο νέο επεισόδιο του «Πειρατολογίου» το οποίο θα βγει στον «αέρα» σε μερικές μέρες

Μετά το αφιέρωμα στη Χερσόνησο της Παναγίας και στο Φρούριο της Καβάλας (διαβάστε και δείτε φωτογραφίες και βίντεο εδώ, εδώεδώ και εδώ) το διαδικτυακό κανάλι στο YouTube «Πειρατολόγιο» και ο πειρατής, κατά κόσμον Παναγιώτης Γεωργίου επιστρέφουν με την ομάδα τους για νέες περιπέτειες, αυτήν τη φορά στην πόλη της Καβάλας.

Με ένα «ρεσάλτο» στο λιμάνι της πόλης ο πειρατής ξεκινάει το κυνήγι του θησαυρού: Από το Ναυτικό Μουσείο, τις Καμάρες, το Δημαρχείο, τη Δημοτική Καπναποθήκη μέχρι την αγορά, το «Πειρατολόγιο» συναντάει ανθρώπους της πόλης, τον μεγαλύτερο «θησαυρό» του κάθε τόπου, όπως παραδέχεται και ο ίδιος ο πειρατής.

Παλιοί μαγαζάτορες, μουσικοί, ζωγράφοι, ανώνυμοι και επώνυμοι, έχουν τον δικό τους ρόλο στο νέο επεισόδιο του «Πειρατολογίου», πλαισιωμένοι από γεύσεις, χρώματα και αρώματα της πόλης, ενώ ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης υποδέχεται τους παραγωγούς του αφιερώματος με έναν τρόπο άκρως… πειρατικό.

Το νέο επεισόδιο του «Πειρατολογίου» για την Καβάλα αναμένεται να «κουρσέψει» τις οθόνες μας περί τα μέσα Ιουνίου.