«Ελλάδα, έχεις ταλέντο» 2021: Ο «δικός μας» Ανανίας ανάμεσα στους υποψήφιους [βίντεο]

Ο Καβαλιώτης «μάγος» διεκδικεί μια συμμετοχή στην πρώτη φάση του δημοφιλούς Talent Show που «επιστρέφει» στις οθόνες μας

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης έγιναν το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 οι auditions [ακροάσεις] για το Talent Show της τηλεόρασης του Ant1 «Ελλάδα, έχεις Ταλέντο» το οποίο αναμένεται να «παίξει» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το ερχόμενο φθινόπωρο.

Το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» είναι η ελληνική εκδοχή του «Got Talent», του Νο1 επιτυχημένου ψυχαγωγικού format στον κόσμο, με τη σφραγίδα του Ρεκόρ Γκίνες και, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κανάλι «όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, δεξιοτήτων και κουλτούρας, έχουν μια θέση στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Όλοι έχουν την ευκαιρία να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να μαγέψουν τους κριτές, αλλά και όλη τη χώρα. Αν τα καταφέρουν, τότε μπορεί να αλλάξει η ζωή τους για πάντα»!

Οι ακροάσεις για τα «ταλέντα» της Βόρειας Ελλάδας πραγματοποιήθηκαν στο Θέατρο Σοφούλη στην Καλαμαριά, όπου εκατοντάδες υποψήφιοι κάθε ηλικίας από την ευρύτερη περιοχή επιδίωξαν να κερδίσουν μια θέση στην πρώτη φάση του δημοφιλούς Talent Show.

Ανάμεσα σε υποψηφίους όλων των ηλικιών, βρέθηκε και ο «δικός μας» Ανανίας, ο γνωστός ταχυδακτυλουργός που με τα «μαγικά» του «μεγάλωσε» γενιές και γενιές Καβαλιωτών.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η διαδικτυακή εκπομπή «Ντελάλης». Στο 00:50, ο Καβαλιώτης κάνει τα… «μαγικά» του μπροστά στην κάμερα: