Δήμος Καβάλας: Γέμισαν σχέδια και χρώματα οι τοίχοι του 8ου Βρεφονηπιακού Σταθμού [φωτογραφίες]

Ο Δήμαρχος Καβάλας επισκέφτηκε τον Σταθμό στο Βύρωνα και μοίρασε συγχαρητήρια σε παιδιά, γονείς εκπαιδευτικούς καθώς και τον ζωγράφο Γιάννη Κανίογλου που καθοδήγησε όλη αυτή την προσπάθεια

Μπροστά σ’ ένα υπέροχο θέαμα βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 23 Ιουνίου ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στον 8ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Βύρωνα.

Οι μαθητές, οι γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό, με την καθοδήγηση του ζωγράφου, Γιάννη Κανίογλου, καταθέτοντας το εικαστικό τους ταλέντο, άλλαξαν την εικόνα της περίφραξης, του προαύλιου χώρου και της εισόδου της εν λόγω σχολικής μονάδας.

Ο κ. Μουριάδης, παρουσία του Προέδρου της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Καβάλας, Φιλήμονα Ξουλόγη, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά και να ακούσει τις απόψεις τους για την παρέμβαση που έγινε στο δικό τους περιβάλλον, ενώ συνεχάρη τόσο τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, όσο και τον Γιάννη Κανίογλου, για την προσπάθεια τους να εμφυσήσουν στους μικρούς μαθητές τις αξίες της καλλιτεχνικής έκφρασης και της εθελοντικής προσφοράς.