Θρήνος στην Καβάλα: «Νικήθηκε» από τον καρκίνο «η πρώτη των πρώτων» Μυρτώ

Η Καβαλιώτισσα φοιτήτρια είχε «περάσει» πρώτη στην Ιατρική δυο χρόνια πριν - Διακεκριμένη μαθήτρια και του Δημοτικού Ωδείο Καβάλας, συλλυπητήρια ανακοίνωση της Διοίκησης

Ήταν καλοκαίρι του 2019 όταν, με την ανάρτηση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων, έγινε γνωστό ότι η μαθήτρια από την Καβάλα Μυρτώ Φουρουντζόγλου «χτύπησε» την κορυφή στη βαθμολογία και «πέρασε» στην Ιατρική, όπως ονειρεύονταν.

Αμέσως μετά όμως, η μοίρα «χτύπησε» τη Μυρτώ η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. «Πάλεψε» με την ασθένεια για δύο χρόνια, ωστόσο δεν μπόρεσε να τα καταφέρει.

Η Μυρτώ Φουρουντζόγλου, εκτός από αριστούχος μαθήτρια και φοιτήτρια Ιατρικής, ήταν και διακεκριμένη μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας. Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΔΩΚ Κοσμάς Χαρπαντίδης αναφέρει τα εξής:

«Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς και την οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας Μυρτώς Φουρουντζόγλου, η οποία υπήρξε μια από τις πιο διακεκριμένες μαθήτριες του ΔΩΚ και διακρίθηκε για την αγάπη της για την μουσική και για το ήθος της».

Δείτε μία από τις συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει το καλοκαίρι του 2019 η άτυχη Μυρτώ με αφορμή την πρωτιά της: