Στέλλα Αργυρίου και Ζωή Ράπτη «μαζί» για την Ψυχική Υγεία στην κοινωνία μας

Η Καβαλιώτισσα ψυχολόγος συζήτησε με την υφυπουργό Υγείας θέματα που άπτονται της ειδικότητάς της και συγκαταλέγονται στο «χαρτοφυλάκιο» της κ. Ράπτη

Συνάντηση με την υφυπουργό Υγείας, αρμόδια για θέματα Ψυχικής Υγείας, Ζωή Ράπτη είχε την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 η «δικιά μας» Στέλλα Αργυρίου. Την Καβαλιώτισσα ψυχολόγο κάλεσε η ίδια η κ. Ράπτη, έχοντας παρακολουθήσει τις συχνές παρεμβάσεις της στην ελληνική τηλεόραση και στα κοινωνικά δίκτυα, παρεμβάσεις που πάντοτε ξεχωρίζουν για τη νηφαλιότητά τους.

Η Στέλλα Αργυρίου η οποία, υπενθυμίζεται, είναι και ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Καβάλας σε θέματα ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης, συζήτησε με τη Ζωή Ράπτη ιδέες και προτάσεις για έναν χώρο κοινωνικής προσφοράς που η ίδια διακονεί επί σειρά ετών, και η υφυπουργός έχει αγκαλιάσει με θέρμη.

«Το “μαζί” είναι πάντα πιο δυνατό!», σημείωσε η Καβαλιώτισσα ψυχολόγος σε ανάρτησή της στο Facebook:

Μετά τη συνάντησή της με την υφυπουργό, η Στέλλα Αργυρίου δήλωσε σχετικά:

«Εμείς που έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας στον χώρο της Ψυχικής Υγείας, για πολλά χρόνια παρεξηγημένο και ταλαιπωρημένο από προκαταλήψεις και στερεότυπα, θέλουμε να ενώσουμε τη φωνή μας με την οργανωμένη Πολιτεία, ώστε από κοινού να γυρίσουμε σελίδα. Να διαμορφωθούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για την άσκηση ενός λειτουργήματος, που εμείς το βλέπουμε ως αυτονόητη προτεραιότητα, στην κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής της κοινωνίας μας. Ειδικά για τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε μεγαλύτερη ανάγκη, εκείνους που αναζητούν βοήθεια για να διορθώσουν πτυχές της καθημερινότητάς τους.

Η κυρία Ράπτη έχει αφήσει ήδη ενεργό αποτύπωμα στον χώρο της Ψυχικής Υγείας. Τον προσεγγίζει με ευαισθησία και θέρμη. Και ως γυναίκα, αντιλαμβάνεται καλύτερα και ταχύτερα τις απαιτήσεις των καιρών.

Την ευχαρίστησα για την ευκαιρία που μου έδωσε να μοιραστώ μαζί της σκέψεις και προτάσεις, για την κοινή επιδίωξη προαγωγής της Ψυχικής Υγείας στην κοινωνία μας».

Η Στέλλα Αργυρίου «ξεχώρισε» πρόσφατα με τις τοποθετήσεις της για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά [διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ], ενώ κλήθηκε να τοποθετηθεί και για την πρόσφατη προφυλάκιση του μέχρι πρότινος δημοφιλούς ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη: