Δήμος Παγγαίου: «Άκυρο» και φέτος στις εμποροπανηγύρεις Οφρυνίου, Περάμου και Ηρακλίτσας

Με γνώμονα τις ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες και την ασφάλεια επαγγελματιών και πολιτών ο Δήμος Παγγαίου αποφάσισε για τη ματαίωση των εμποροπανηγύρεων, ανανεώνοντας το ραντεβού για το 2022

Ούτε φέτος θα πραγματοποιηθούν οι εμποροπανηγύρεις στον Δήμο Παγγαίου τον Αύγουστο στο Οφρύνιο, στη Νέα Πέραμο και στη Νέα Ηρακλίτσα, λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών και με γνώμονα την ασφάλεια επαγγελματιών και πολιτών, ανανεώνοντας το ραντεβού για το 2022.

Η ανακοίνωση του Δήμου Παγγαίου

Για ακόμη μια χρονιά και δεδομένων των δύσκολων, υγειονομικά, συνθηκών, λάβαμε την απόφαση να ματαιώσουμε τις εμποροπανηγύρεις της παραλίας Οφρυνίου (3-7 Αυγούστου), της Νέας Περάμου (11-15 Αυγούστου) και της Νέας Ηρακλίτσας (19-23 Αυγούστου) του Δήμου Παγγαίου για το 2021.

Γνωρίζουμε πως οι εμποροπανηγύρεις είναι ανάσα ζωής, για επαγγελματίες αλλά και για τον τόπο μας. Γνωρίζουμε πως αποτελούν σημεία αναφοράς στα οποία συρρέουν χιλιάδες κόσμου. Ωστόσο και η φετινή χρονιά επισκιάζεται από την πανδημία. Το φετινό καλοκαίρι πλήττεται από το τέταρτο κύμα της πανδημίας, κάτι που δεν αφήνει περιθώρια να κινηθούμε διαφορετικά. Προτεραιότητα για μας παραμένει η υγεία όλων μας.

Με αίσθημα ευθύνης, λοιπόν, κυρίως απέναντι στους πολίτες αποφασίσαμε και φέτος τη ματαίωση των εμποροπανηγύρεων, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τον Αύγουστο του 2022, ελπίζοντας πως οι δυσκολίες που περάσαμε και περνάμε θα είναι μόνο μια ανάμνηση και θα απολαμβάνουμε ελεύθερα όλες τις εκδηλώσεις μας.