Θετικός στον κορονοϊό Covid-19 ο Δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης

Μπαίνει σε καραντίνα όπως προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα-Είναι εμβολιασμένος κατά της Covid-19 όπως είχε δηλώσει πριν από 6 μέρες κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου Δημάρχων της ΠΕ Καβάλας και εκπροσώπων του ιατρικού κόσμου

Θετικός στον κορονοϊό Covid-19 διαγνώστηκε ο Δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μετά από μοριακό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε και θα μπει σε καραντίνα, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η ανάρτηση του Σάββα Μιχαηλίδη

Σήμερα το απόγευμα μετά από μοριακό τεστ βρέθηκα θετικός στον Covid-19 για το επόμενό διάστημα μπαίνω σε καραντίνα όπως προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σημειώνεται ότι κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου των Δημάρχων της ΠΕ Καβάλας, του Αντιπεριφερειάρχη και εκπροσώπων του ιατρικού κόσμου η οποία δόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 24 Αυγούστου 2021 από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας ο κ. Μιχαηλίδης είχε δηλώσει ότι ήταν εμβολιασμένος κατά της Covid-19 [διαβάστε εδώ τις δηλώσεις του].