Και το όνομα αυτής… Χρυσούλα! Ημέρα χαράς για την Οικογένεα Τσουμάκη [φωτογραφίες]

Βαπτίστηκε η κόρη του προέδρου του ΒΙΟΠΑ Καβάλας - Νονός ο Μακάριος Λαζαρίδης

Το μεσημέρι της Κυριακής 10 Οκτωβρίου 2021 βαπτίστηκε η κόρη του Προέδρου του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας Παύλου Τσουμάκη και της εφοριακού Ευαγγελίας Τσομπανούδη, στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Ηρακλίτσα.

Η μικρή –το τρίτο παιδί της οικογένειας– πήρε το όνομα της γιαγιάς της, Χρυσούλα, και ανάδοχός της ήταν ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης.

Μετά την τελετή τη βάπτισης, η οικογένεια παρέθεσε γεύμα στην ταβέρνα «Στου Σαρρή» από όπου και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε. Ως ήταν αναμενόμενο, στη χαρά των γονιών, των παππούδων αλλά και του νονού το «παρών» έδωσαν και αρκετά πολιτικά πρόσωπα της περιοχής, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας, ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ και μέλος του ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ Μάκης Δημητριάδης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Κίμων Παπαδόπουλος, o Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Alpha Media Group Κωνσταντίνος Τσίγκας κ.ά.

Το KAVALA POST εύχεται στη μικρή Χρυσούλα «καλοφώτιστη, και με το όνομα», να είναι γερή και τυχερή, στους γονείς να είναι γεροί και να τη χαίρονται και στον νονό «Πάντα άξιος»!