Μικροί μαθητές και αδέσποτα ζωάκια κάθισαν στο ίδιο… θρανίο [φωτογραφίες]

Ακόμη μια ενημερωτική σχολική δράση για τα αδέσποτα ζωάκια και όχι μόνον από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Ηρακλείτσας-Δήμου Παγγαίου «Νώε», αυτήν τη φορά σε Παιδικούς Σταθμούς

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Ηρακλείτσας-Δήμος Παγγαίου «Νώε» και αυτήν την εβδομάδα, όπως και τις προηγούμενες, ήταν κοντά στα παιδιά. Συγκεκριμένα αυτήν την εβδομάδα βρέθηκαν στην ίδια τάξη με τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού «ΘΩΜΑ» στο Παληό, καθώς και στον Παιδικό Σταθμό του Αγίου Ανδρέα, με σκοπό να μπορέσουν οι μικροί φίλοι να γνωρίσουν τις ανάγκες των αδέσποτων και να ενημερωθούν γενικά για τους αδέσποτους τετράποδους φίλους.

Επίσης είχαν την ευκαιρία να δουν και να ενημερωθούν για πολλά ζωάκια. Να σημειωθεί ότι για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν όλες αυτές οι δράσεις συνέδραμαν πολλά άτομα, όπως ο πρόεδρος του Νώε, Χρήστος Παλληκαρας και φυσικά πολλοί εθελοντές, όπως ο Κώστας, η Συμέλα, η Ειρήνη, ο Γιώργος, η Νάντια, η Νικολέτα, η Μαρία και πολλοί άλλοι που τους αξίζουν πραγματικά πολλά «μπράβο» για τη συνεισφορά  και τον εθελοντισμό που τους διακρίνει.

Οι δράσεις του Συλλόγου θα συνεχιστούν και στις επόμενες ημέρες.