Παράταση μέχρι το τέλος του έτους για τα πλευρικά διόδια στην Άσπρη Άμμο

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργασίες για την 1η φάση κατασκευής του έργου

Μέχρι το τέλος του χρόνου θα παραταθούν τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας των οχημάτων στην Άσπρη Άμμο, εξ αιτίας των έργων για την κατασκευή των πλευρικών διοδίων.

Η νέα παράταση που ανακοινώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση της Καβάλας θα ισχύσει μέχρι τις 31-12-2021 και αφορά την προσωρινή ρύθμιση κυκλοφορίας στον Α/Κ Άσπρων Χωμάτων της Εγνατίας Οδού, προκειμένου διευκολυνθούν οι εργασίες της Α΄ Φάσης κατασκευής πλευρικών διοδίων.

Συγκεκριμένα:

α) Τον πλήρη αποκλεισμό των δύο εισόδων της Εγνατίας οδού (προς Θεσσαλονίκη και Ξάνθη)

β) Τον μερικό αποκλεισμό της εξόδου της Εγνατίας Οδού για τα οχήματα που κινούνται στο ρεύμα από Θεσσαλονίκη προς Ξάνθη και επιθυμούν να εξέλθουν από τον αυτοκινητόδρομο.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών:

α) τα οχήματα που επιθυμούν να κινηθούν προς Ξάνθη θα εισέρχονται στην Εγνατία οδό μέσω του Α/Κ Αγίου Σίλα ή του κλάδου σύνδεσης μετά την Άσπρη Άμμο.

β) τα οχήματα που επιθυμούν να κινηθούν προς Θεσσαλονίκη κάτω των 5 τόνων θα εισέρχονται στην Εγνατία οδό μέσω των Α/Κ Αγίου Σίλα ή Α/Κ Πέρνης, κατά περίπτωση, ενώ τα οχήματα άνω των 5 τόνων θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο υποχρεωτικά μόνο μέσω του Α/Κ Πέρνης.