Θάσος: Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας διάρκειας τεσσάρων μηνών…

Διαβάστε σε ποιο σημείο θα ισχύουν οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ΕΟ Θάσου-Λιμεναρίων λόγω εργασιών υπογειοποίησης καλωδίων υψηλής τάσης της ΔΕΔΔΗΕ

Τη λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Εθνική Οδό Θάσου – Λιμεναρίων, από το 19ο χλμ. (ύψος κάμπινγκ «Δαίδαλος») έως το 25ο χλμ. (θέση «Κλίσμα»), για την εκτέλεση εργασιών υπογειοποίησης καλωδίων υψηλής τάσης της ΔΕΔΔΗΕ, στο πλαίσιο κατασκευής έργου με τίτλο «Επέκταση υπόγειου δικτύου Μ.Τ. 2 (3×240) – Ηλέκτριση νότιας Θάσου (Λιμενάρια)», για χρονικό διάστημα 4 μηνών, αρχής γενομένης από 04-12-2023 μέχρι 31-03-2024, ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι κατά τη διάρκεια των παραπάνω εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο τμήμα του οδοστρώματος, με την εγκατάσταση φωτεινών σηματοδοτών, όπου απαιτείται.

Οι εργασίες θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, δηλαδή από ώρα 07.00 έως την 15.00΄ και η οδός στη συνέχεια θα παραδίδεται ανεμπόδιστα στην κυκλοφορία με την κατάλληλη, κατά περίπτωση, σήμανση.