Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας: Στο πλευρό της προέδρου του ΙΣ Αχαΐας που δέχτηκε επίθεση από αντιεμβολιαστές

Ανακοίνωση με την οποία καλείται η Πολιτεία να μεριμνήσει για την προστασία και ασφάλεια όλων των Υγειονομικών που δέχονται παρόμοιες βιαιότητες

Στο πλευρό της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αχαΐας και αντιπροέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Άννας Μαστοράκου τάσσεται ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας. Όπως έγινε γνωστό η κ. Μαστοράκου δέχτηκε το Σάββατο 18/12 φραστική επίθεση από περίπου 30 αντιεμβολιαστές κατά την αποχώρηση της από ημερίδα για τα εμβόλια. Την αποκάλεσαν δολοφόνο και όταν δε δέχτηκε να παραλάβει ψήφισμα κατά των εμβολιασμών την εμπόδισαν τραβώντας την από το χέρι.

Με ανακοίνωση του ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας καταδικάζει αυτή τη συμπεριφορά και καλεί την Πολιτεία να μεριμνήσει για την προστασία και ασφάλεια όλων των Υγειονομικών που δέχονται παρόμοιες βιαιότητες,

Η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας αναφέρει σχετικά: «Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας καταδικάζει την ανάρμοστη και απρεπή συμπεριφορά ομάδας αντιεμβολιαστών  στο πρόσωπο της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και Αντιπροέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Ταυτόχρονα, ως Σύλλογος εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και επικροτούμε κάθε προσπάθεια που γίνεται προς όφελος της Δημόσιας Υγείας, προκειμένου να αντιμετωπισθεί η υγειονομική κρίση που βιώνει η πατρίδα μας.

Καλούμε την Πολιτεία να μεριμνήσει για την προστασία και ασφάλεια όλων των Υγειονομικών που δέχονται παρόμοιες βιαιότητες, αλλά και για τη διασφάλιση του κύρους των θεσμών».