Δημοτικός Κήπος Καβάλας: «Φύτρωσαν» 19 παραμυθόδεντρα και «χτίστηκαν» άλλα τόσα μπισκοτόσπιτα!

Χρώματα Χριστουγέννων, παιδικές φωνές, γέλιο, χαρά και μουσική στο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργάνωσαν οι «Παραμυθάδες» και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου

Για άλλη μια χρονιά, «Οι Παραμυθάδες» και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» γιορτάζουν μαζί τον ερχομό των Χριστουγέννων χαρίζοντας γέλια και χαρές σε μικρούς και μεγάλους. Φέτος ο Δημοτικός κήπος πλημμύρισε από παιδιά και παραμυθόδεντρα. 19 σχολεία δήλωσαν τη συμμετοχή τους και απέδειξαν περίτρανα πως η χαρά είναι υπόθεση απλών πραγμάτων.

Κάθε σχολείο στόλισε το δικό του δέντρο με στολίδια εμπνευσμένα από παραμύθια δημιουργώντας το τέλειο παραμυθένιο δάσος.

Επίσης τα 19 ευφάνταστα μπισκοτόσπιτα που με περίσσιο μεράκι έφτιαξαν οι μαθητές μαζί με τους δασκάλους και  τους γονείς τους δημιούργησαν ένα ξεχωριστό μπισκοτοχωριό που κοσμεί μια μεγάλη βιτρίνα της Μεγάλης Λέσχης.

Χρώματα Χριστουγέννων, παιδικές φωνές, γέλιο, χαρές και πολλές μουσικές ήταν τα συστατικά του μεγάλου πάρτι το απόγευμα της Δευτέρας στο Δημοτικό Κήπο.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας εκφράζει  εγκάρδιες ευχαριστίες σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς που τίμησαν με τη συμμετοχή τους την εκδήλωση, στη φιλαρμονική ορχήστρα του  Δήμου Καβάλας για τις υπέροχες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και στην αγαπημένη όλων ομάδα των «Παραμυθάδων» για τις ξεχωριστές ιδέες που έχει όλα αυτά τα χρόνια, την εθελοντική συνεισφορά,  την άψογη συνεργασία και την αγάπη για τα παιδιά.