Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Καβάλας: Ευχαριστούμε τον Δήμο Καβάλας για την οικονομική επιχορήγηση αγοράς απινιδωτή

Η επιχορήγηση ύψους 1500 ευρώ εγκρίθηκε από την οικονομική επιτροπή του Δήμου κι έγινε αποδεκτή από το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΕΣ

Τις θερμές ευχαριστίες του στον Δήμο Καβάλας εκφράζει με ανακοίνωση του το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καβάλας, για την οικονομική επιχορήγηση για την αγορά απινιδωτή που είναι απαραίτητος για την υλοποίηση των υγειονομικών/διασωστικών δράσεων των εθελοντών Σαμαρειτών

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Καβάλας για την οικονομική επιχορήγηση 1.500 € στο Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Καβάλας με σκοπό την αγορά απινιδωτή από το Σώμα εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος. Η παραπάνω επιχορήγηση εγκρίθηκε τον Ιούνιο του 2021 από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας κι έγινε αποδεκτή από το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΕΣ.

Με το ποσό των 1.500 € το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Καβάλας ολοκλήρωσε πρόσφατα την αγορά ενός ME-PAD εξωτερικού απινιδωτή κι ενός εκπαιδευτικού απινιδωτή XFT-120C+ UNIVERSAL TRAINER AED. Οι δύο απινιδωτές είναι απαραίτητοι τόσο για την υλοποίηση υγειονομικών/διασωστικών δράσεων των εθελοντών Σαμαρειτών Καβάλας, όσο και για την εύρυθμη λειτουργία της Σχολής Σαμαρειτών και για την υλοποίηση 6ωρων και 12ωρων εκπαιδευτικών προγραμμάτων πολιτών.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Θεόδωρο Μουριάδη και τους συνεργάτες του για την υποστήριξη, την εμπιστοσύνη και την άριστη συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Καβάλας».