Ευχές και δώρα από τον Δήμαρχο Καβάλας στα παιδιά της «Παιδόπολης» [φωτογραφίες]

Ο Θόδωρος Μουριάδης συνάντησε τα 16 παιδιά που φιλοξενούνται στο τοπικό παράρτημα Προστασίας Παιδιού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ

Ευχές για τον καινούργιο χρόνο και δώρα μοίρασε ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, στα παιδιά που φιλοξενούνται στο τοπικό παράρτημα Προστασίας Παιδιού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, επισκέφθηκε τη Δευτέρα 3/1 το τοπικό παράρτημα Προστασίας Παιδιού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Απόστολο Μουμτζάκη, τον διευθυντή του Δήμου Καβάλας, Αλέξη Βρεττό, και την κοινωνική λειτουργό του Κέντρου Κοινότητας Καβάλας, Ισμήνη Ζαργιάνη.

Τον υποδέχθηκαν τα παιδιά, η πρόεδρος του Κέντρου, Αναστασία Τζαπαζλή, ο υπεύθυνος και η αναπληρώτρια προϊσταμένη του παραρτήματος, Ιορδάνης Αγγελιάδης και Μάρθα Δεμιρτζή.

Πέρα από τη ζεστή ατμόσφαιρα της ανταλλαγής ευχών, η κ. Τζαπαζλή αναφέρθηκε στα προβλήματα της δομής και γνωστοποίησε ότι σήμερα φιλοξενούνται δεκαέξι παιδιά, αριθμός που θα αυξηθεί όταν λειτουργήσουν άλλα τρία κτίσματα, ενώ συμπλήρωσε πως μέσα στη χρονιά που έφυγε, οκτώ παιδιά βρήκαν ανάδοχη οικογένεια!