Δημόσιο ΙΕΚ Καβάλας: Με συνταγή… επιτυχίας στον 2ο Μεσογειακό Διαγωνισμό Μαγειρικής

Τρεις σπουδαστές του ΔΙΕΚ Καβάλας κατέκτησαν μετάλλια στις κατηγορίες γλυκό, ψάρι και κοτόπουλο αντίστοιχα-Τα ονόματα των βραβευμένων σπουδαστών

Το Δημόσιο ΙΕΚ Καβάλας συμμετείχε με 3 σπουδαστές του τμήματος «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (Chef)» στον 2ο Μεσογειακό Διαγωνισμό Μαγειρικής ο οποίος διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 14-16 Ιανουαρίου 2022.

Τους σπουδαστές συνόδευσε η καθηγήτρια, Δέσποινα Δρένου, ενώ στον διαγωνισμό συμμετείχαν 7 χώρες, με την «οικογένεια» του ΔΙΕΚ Καβάλας να δηλώνει περήφανη, καθώς και οι τρεις σπουδαστές του κατέκτησαν μετάλλια.

Αναλυτικά τα μετάλλια:

  • στην κατηγορία γλυκό η Κωνσταντίνα Καραγιαννοπούλου με βοηθό τον Σταμάτη Τασόπουλο πήραν χάλκινο μετάλλιο
  • στην κατηγορία κοτόπουλο ο Σταμάτης Τασόπουλος με βοηθό την Κωνσταντίνα Καραγιαννοπούλου πήραν ασημένιο μετάλλιο
  • στην κατηγορία ψάρι ο Κυριάκος Ράλλης με βοηθό την Κωνσταντίνα Καραγιαννοπούλου πήραν ασημένιο μετάλλιο