Καβάλα: Αποκαταστάθηκαν μετά από καιρό τα προστατευτικά κιγκλιδώματα στον Άγιο Χριστόφορο

Τοποθετήθηκαν «έξτρα» προστατευτικές μπάρες στις γέφυρες για την ασφάλεια των αυτοκινήτων-Υπολείπονται και άλλα σημεία στην περιοχή για αποκατάσταση, αλλά έγινε η... αρχή

Πριν από λίγο καιρό, είχε γίνει μνεία σε σχετικό ρεπορτάζ για τη δυτική είσοδο του Αγίου Χριστοφόρου Νικήσιανης στον Δήμο Παγγαίου (επαρχιακό οδικό δίκτυο Καβάλας-Σερρών), όπου τα προστατευτικά κιγκλιδώματα ήταν κατεστραμμένα από ατυχήματα ή δυστυχήματα τα οποία σημειώθηκαν στο παρελθόν και έμεναν σε αυτήν την κατάσταση εδώ και πολύ καιρό [διαβάστε εδώ].

Συγκεκριμένα, συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξη Πολίτη, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο σχετικό αίτημα των κατοίκων της περιοχής, τοποθέτησαν «έξτρα» προστατευτικές μπάρες στις γέφυρες για την ασφάλεια των αυτοκινήτων, στη θέση εκείνων που είχαν καταστραφεί λόγω ατυχημάτων ή φθοράς.

Ωστόσο υπολείπονται και άλλες προστατευτικές μπάρες στην περιοχή για αποκατάσταση, καθώς σε ορισμένα σημεία έχει να γίνει συντήρηση του οδικού δικτύου εδώ και δεκαετίες, ενώ κάποια προστατευτικά κιγκλιδώματα είναι τσιμεντένια, φτιαγμένα τη δεκαετία του… 1960.