Καβάλα: Ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις στη Νέα Καρβάλη

Για τη λύση ενός διαχρονικού προβλήματος με έμφαση στην ασφάλεια των οδηγών κάνει λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης

Ξεκίνησε το έργο συντήρησης του οδικού δικτύου Καβάλας-Ξάνθης από τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, το οποίο επικεντρώνεται στο καταπονημένο οδικό δίκτυο της Νέας Καρβάλης όπου θα γίνει ασφαλτόστρωση σε όσα σημεία υπήρχαν καθιζήσεις και ρήγματα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης, τόνισε ότι πρόκειται για ένα χρόνιο πρόβλημα στο οποίο δίνεται λύση, με έμφαση κυρίως στην ασφάλεια των οδηγών και των κατοίκων της περιοχής.

Η δήλωση του Αλέξη Πολίτη

Οι λύσεις πρέπει να είναι άμεσες και αποτελεσματικές. Έτσι λοιπόν αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των κατοίκων της Νέας Καρβάλης, αλλά και όλων των Καβαλιωτών που διέρχονται της Παλαιάς Εθνικής Οδού Καβάλας-Ξάνθης και θέτοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των οδηγών, άμεσα, με το που επέτρεψαν οι καιρικές συνθήκες, υλοποιήσαμε έργο συντήρησης του οδικού δικτύου Καβάλας-Ξάνθης με κατασκευή νέου τάπητα σε όσα σημεία υπήρχαν καθιζήσεις και ρήγματα. Ένα πρόβλημα διαχρονικό στην ευρύτερη περιοχή σήμερα επιλύθηκε.

Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις και συνεχίζουμε τα έργα σε όλα τα επίπεδα. Άμεσα και αποτελεσματικά. Με επίκεντρο τους πολίτες και μόνον αυτούς.

ΥΓ: Ευχαριστώ τις υπηρεσίες μας και τους συνεργάτες μου για την τρομερή συνεργασία και το εξαιρετικό αποτέλεσμα.