ΔΕΥΑ Καβάλας: Πεντάωρη διακοπή νερού σε Καλαμίτσα-Νεάπολη

Η διακοπή οφείλεται στην εγκατάσταση του συστήματος ελέγχου διαρροών στο δίκτυο – Διαβάστε σε περιοχές θα «κοπεί» το νερό και δείτε τον σχετικό χάρτη

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες από τη ΔΕΥΑ Καβάλας για την εγκατάσταση του συστήματος ελέγχου διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης της Καβάλας, με αποτέλεσμα να σημειωθεί και νέα πολύωρη διακοπή της υδροδότησης. Αυτή τη φορά οι εργασίες αφορούν την περιοχή της Καλαμίτσας και ένα κομμάτι της Νεάπολης όπου το νερό θα «κοπεί» για 5 ώρες από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Καβάλας αναφέρει σχετικά:

«Ανακοινώνεται ότι λόγω απαραίτητων εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου διαρροών (τηλεέλεγχος / τηλεχειρισμός) σε υφιστάμενα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου Καβάλας» θα διακοπεί η παροχή νερού την Παρασκευή 11-03-2022 από ώρα 11:00 έως 16:00, στα οικοδομικά τετράγωνα που περικλείονται από τις οδούς:

Ευξείνου Πόντου – Γαλάτειας – Μικράς Ασίας – Σοφ. Βενιζέλου – Τενέδου – Πάρ. Ίμβρου – Φαναρίου – Αγ. Σοφίας – Μικράς Ασίας – Καππαδοκίας – Ευξείνου Πόντου.

Η υδροδότηση θα αποκατασταθεί σταδιακά μετά το πέρας των εργασιών».