Δωρεά του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας σε θύμα τροχαίου ατυχήματος

Ο Χρήστος Γάκης συμμετείχε ενεργά στην εκστρατεία προμήθειας προσθετικού μέλους προκειμένου να μπορέσει να περπατήσει ξανά

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Νομαρχιακού Συλλόγου Αμεα Καβάλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Χρήστος Γάκης, επισκέφτηκε τα γραφεία του Συλλόγου, όπου κατέθεσε χρηματικό ποσό, για την αγορά προσθετικού μέλους, σε γυναίκα που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο ατύχημα.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του ο κ. Γάκης δήλωσε τα εξής:

«Καταρχάς θέλω να συγχαρώ τον Νομαρχιακό Σύλλογο Αμεα Καβάλας και τον Πρόεδρο του, Σμαράγδο Κρεμύδα, γιατί βρίσκεται πάντοτε κοντά στα μέλη του και τις οικογένειες τους, στηρίζοντας τους έμπρακτα.

Σήμερα γίνεται μία προσπάθεια από τον Νομαρχιακό Σύλλογο Αμεα Καβάλας, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται, ώστε ένας συνάνθρωπος μας και συγκεκριμένα μία γυναίκα, της οποία το πόδι ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο ατύχημα, να αγοράσει ένα προσθετικό μέλος και να μπορέσει να περπατήσει ξανά.

Η προσπάθεια αυτή πρέπει να στηριχθεί από όλους μας, γιατί θα βελτιώσει την ζωή μίας γυναίκας, που σήμερα  στερείται, όσα για εμάς, τους αρτιμελής και υγιής, είναι δεδομένα.

Η συνεισφορά του καθενός από εμάς, ανεξάρτητα από το ποσό μικρή ή μεγάλη θα είναι, είναι σημαντική.

Όπως με ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου Αμεα Καβάλας, κ. Κρεμύδας, η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Συλλόγου για βοήθεια, είναι μεγάλη, γεγονός που αποδεικνύει για ακόμη μία φορά, ότι οι Έλληνες στηρίζουμε πάντοτε ο ένας τον άλλον, στα δύσκολα. Αυτό είναι, κατά την γνώμη μου, το βασικότερο για μία κοινωνία, η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο μας.

Είμαι σίγουρος ότι το ποσό που απαιτείται θα συγκεντρωθεί και ο Σύλλογος Αμεα Καβάλας, θα αποδείξει για ακόμη μία φορά, ότι παράγει έργο και στηρίζει ενεργά όποιον το έχει ανάγκη.»