Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Καλή επιτυχία στη νέα Διοίκηση του Συλλόγου Καβαλιωτών Αττικής «Οι Φίλιπποι»

Ο πρώην βουλευτής Καβάλας με τον ΣΥΡΙΖΑ συγχαίρει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την εκλογή του και εύχεται «η θητεία τους να συνοδευτεί απ' την άοκνη προσπάθεια σύσφιξης των δεσμών με την πόλη που τούς γέννησε»

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καβαλιωτών Αττικής «Οι Φίλιπποι» συγχαίρει ο πρώην βουλευτής Καβάλας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, μετά τις αρχαιρεσίες και τη συγκρότηση σε σώμα [διαβάστε εδώ τα ονόματα] και παράλληλα εύχεται «η θητεία τους να συνοδευτεί απ’ την άοκνη προσπάθεια σύσφιξης των δεσμών με την πόλη που τούς γέννησε».

Το μήνυμα του Δημήτρη Εμμανουηλίδη

Με αφορμή τις αρχαιρεσίες και τη συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ του Συλλόγου Καβαλιωτών Αττικής «Οι Φίλιπποι», αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τα μέλη της νέας Διοίκησης για την εκλογή τους.

Πρόσωπα γνωστά κι αγαπημένα. Προσωπικότητες διακεκριμένες επί δεκαετίες για τη δράση τους στη μητρόπολη.

Είναι εντυπωσιακή η διατήρηση του ομφάλιου λώρου με τη γενέτειρα, στοιχείο που εγγυάται και προοιωνίζει την άρρηκτη σχέση με τη γενέθλια γη. Με περισσή ικανοποίηση και περηφάνια τους καλωσορίζουμε στο νέο τους διακόνημα, με τη βεβαιότητα ότι η πόλη μας θα βρει στο πρόσωπό τους τους άξιους πρεσβευτές της.

Εύχομαι από ψυχής η θητεία τους να συνοδευτεί απ’ την άοκνη προσπάθεια σύσφιξης των δεσμών με την πόλη που τούς γέννησε. Κάθε επιτυχία στο έργο τους.