Καβάλα: Υποδοχή στον Αλέξη Τσίπρα με έναν λογαριασμό ρεύματος από άλλον… πλανήτη

Αποσβολωμένοι κοιτούσαν για ώρα τον λογαριασμό ρεύματος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και η ιδιοκτήτρια του πρατηρίου άρτου

Πολλές ήταν οι συναντήσεις με πρόσωπα και παράγοντες, πολλά τα παράπονα, οι ευχές και οι παραινέσεις που άκουσε ο τέως πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στην Καβάλα (δείτε εδώ φωτογραφίες), αλλά ένα στιγμιότυπο ξεχώρισε αποδίδοντας με τον πλέον γλαφυρό τρόπο τα όσα βιώνουν οι επαγγελματίες, οι εργαζόμενοι και τα νοικοκυριά με το ράλι της ακρίβειας και ειδικά την εκτόξευση του ενεργειακού κόστους.

Συγκεκριμένα, στην περιοδεία του στην αγορά της Καβάλας ο κ. Τσίπρας σταμάτησε μπροστά σε ένα μικρό πρατήριο άρτου, το οποίο δεν είναι πάνω από 15 τ.μ. όπου τον υποδέχθηκε η ιδιοκτήτρια με τον λογαριασμό ρεύματος ανά χείρας!

Ο λογαριασμός, πιθανότατα μηνιαίος, καθώς έτσι εκδίδονται από τις ιδιωτικές εταιρίες, έφτανε για το μικρό αυτό μαγαζάκι τα 916 ευρώ όπως ο ίδιος ο κ. Τσίπρας αποκάλυψε όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι πόση είναι η… λυπητερή, βλέποντάς τον μαζί με την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης να κοιτάνε έκπληκτοι τον λογαριασμό για ώρα.