Ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας στο πλευρό του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ελευθερούπολης

Ο Χρήστος Γάκης παρέδωσε εξοπλισμό που είναι αναγκαίος για την καθημερινή λειτουργία του Θεραπευτηρίου στο οποίο απασχολούνται δημιουργικά ενήλικα ΑμεΑ

Εξοπλισμός, αναγκαίος για την λειτουργία του Θεραπευτηρίου Χρόνιων  Παθήσεων, παραδόθηκε την Πέμπτη 12/5 από τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Χρήστο Γάκη στη διοίκηση του Θεραπευτήριου.

Στην συγκεκριμένη δομή κοινωνικής φροντίδας λειτουργούν προεπαγγελματικά εργαστήρια και παρέχονται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες θεραπείας και αποκατάστασης για ΑμεΑ άνω των 18 ετών, ενώ ταυτόχρονα διεξάγονται και πολλά εκπαιδευτικά-ψυχαγωγικά προγράμματα.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο κ.Γάκης «Ανταποκρίθηκα, σε ένα αίτημα, για την αγορά εξοπλισμού, ο οποίος ήταν αναγκαίος για την καθημερινή λειτουργία του Θεραπευτηρίου.

Πρέπει να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη δομή αποτελεί στήριγμα για την περιοχή του Παγγαίου. Εδώ απασχολούνται δημιουργικά ενήλικες ΑμεΑ, έχοντας την ευκαιρία να διδαχθούν καινούργια πράγματα και να αποκτήσουν καινούργιες δεξιότητες, ενώ παράλληλα τους παρέχονται και υπηρεσίες θεραπείας και αποκατάστασης.

Στηρίζουμε και θα στηρίζουμε την προσπάθεια της συγκεκριμένης  δομής.»