Καβάλα: Καταγγελία για παρενόχληση παιδιού τεσσάρων ετών από νηπιαγωγό

Έκκληση της δικηγόρου της οικογένεια του παιδιού προς τους υπόλοιπους γονείς προκειμένου να τους ευαισθητοποιήσει, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν κακοποιηθεί και άλλα παιδιά

Καταγγελίες για νηπιαγωγό της Καβάλας, οι οποίες αναφέρουν ότι παρενόχλησε αγοράκι ηλικίας τεσσάρων ετών είδαν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του MEGA, υπάρχει και δεύτερη καταγγελία για παρενόχληση άλλου αγοριού, μεγαλύτερης ηλικίας.

Η δικηγόρος, Ελπίδα Κεβρεκάκη, η οποία εκπροσωπεί την οικογένεια του -σύμφωνα με την καταγγελία- θύματος, απευθύνει έκκληση στους γονείς και των υπόλοιπων παιδιών του νηπιαγωγείου προκειμένου να τους ευαισθητοποιήσει, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν κακοποιηθεί και άλλα παιδιά.

«Αυτά που έχουμε καταγγείλει εμείς είναι κάποιες συγκεκριμένες γενετήσιες πράξεις, όπως λέγονται κατά τον ποινικό κώδικα. Διάφορες, δηλαδή, παρακετροπές της δασκάλας πάνω στο παιδί με διάφορες χειρονομίες και διάφορους τρόπους και φωτογραφίες. Ωστόσο επειδή ακόμα δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος της από τον αρμόδιο εισαγγελέα, δεν είμαστε βέβαιοι ακόμα για την πορεία της. Ωστόσο η καταγγελία υπάρχει και οι γονείς είναι πεπεισμένοι», δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του MEGA.

«Βγήκε και μία δεύτερη δικογραφία εις βάρος της ίδιας δασκάλας, οποία ενήργησε σε βάρος άλλου παιδιού και θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε και τους υπόλοιπους γονείς μήπως υπάρχει ενδεχομένως και τρίτο», πρόσθεσε η Καβαλιώτισσα δικηγόρος.