Δήμος Καβάλας: Ενημερώνει τους κατοίκους του Περιγιαλίου για την πρόοδο των έργων υποδομής στην περιοχή

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ιακωβίδης καθώς και ο ειδικός σύμβουλος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλα Άκης Δρόσος αλλά και ο δικηγόρος Παναγιώτης Μαμτσαδέλης

Εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Καβάλας το απόγευμα της Τετάρτης 8 Ιουνίου στις νέες Εργατικές Κατοικίες, με σκοπό να ενημερώσει τους ιδιοκτήτες των ακινήτων της περιοχής του Περιγιαλίου για την πρόοδο των έργων υποδομής στην περιοχή στα πλαίσια της υλοποίησης της επέκτασης του Σχεδίου πόλεως αλλά και για αποζημίωσεις των επικείμενων κτισμάτων.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει από την πλευρά του Δήμου ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ιακωβίδης καθώς και ο ειδικός σύμβουλος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλα Άκης Δρόσος αλλά και ο δικηγόρος Παναγιώτης Μαμτσαδέλης.

Η ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας αναφέρει: «Καλούμε τους ιδιοκτήτες ακινήτων στην περιοχή «Περιγιάλι» του Δήμου Καβάλας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο σε εκδήλωση-ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:30 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου στις Νέες Εργατικές Κατοικίες.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των ιδιοκτητών αφενός σχετικά με την πρόοδο των έργων υποδομής στην περιοχή του Περιγιαλίου Καβάλας στα πλαίσια της υλοποίησης της επέκτασης του Σχεδίου πόλεως και αφετέρου σχετικά με την αποζημίωση των επικείμενων κτισμάτων.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Γιάννης Ιακωβίδης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Καβάλας, ο Άκης Δρόσος, ειδικός σύμβουλος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας και ο Παναγιώτης Μαμτσαδέλης, δικηγόρος Καβάλας».