Καβάλα: Εκτεταμένες ζημιές από πυρκαγιά σε πυλωτή-αποθήκη στην οδό Ζαλόγγου [φωτογραφίες]

Η φωτιά που προκλήθηκε από άγνωστη, μέχρι στιγμής αιτία, κατέστρεψε ολοσχερώς τον χώρο και προκάλεσε αρκετές ζημιές σε αυτοκίνητα και σε διαμερίσματα της πολυκατοικίας

Εκτεταμένες ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα αλλά και σε διαμερίσματα της πολυκατοικίας, προκάλεσε η πυρκαγιά που σημειώθηκε λίγο μετά τις 3.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης 16/6 στην οδό Ζαλόγγου στην περιοχή του Βύρωνα (κοντά στο Πολυκλαδικό Λύκειο), σε πυλωτή που χρησιμοποιούνταν ως παρκινγκ αλλά και… αποθήκη!

Η πυρκαγιά που ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας, κατέστρεψε ολοσχερώς τον χώρο και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση τους ένοικους της πολυκατοικίας λόγω του πυκνού καπνού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ένοικοι του πρώτου ορόφου, τα διαμερίσματα των οποίων υπέστησαν τις περισσότερες ζημιές εξ αιτίας του καπνού πρόλαβαν να απομακρυνθούν, ενώ κάποιοι από τους άλλους ορόφους προτίμησαν να ανεβούν στην ταράτσα του κτηρίου για να προστατευτούν.

Η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με 3 πυροσβεστικά οχήματα και 6 άνδρες (που εκκένωσε τα διαμερίσματα για προληπτικούς λόγους) ήταν καταλυτική στο να αποφευχθούν τα χειρότερα.