Εγνατία Οδός: Παρατείνονται μέχρι τέλους Ιουνίου τα έργα για τα πλευρικά διόδια στον κόμβο του Αγίου Ανδρέα

Ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας για παράταση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή

Μέχρι τις 22 Ιουνίου θα συνεχιστούν οι εργασίες για την κατασκευή των πλευρικών διοδίων στον κόμβου του Αγίου Ανδρέα στην Εγνατία Οδό. Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας με την οποία παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο σημείο, τα οποία όπως τονίζεται αποβλέπουν στην πρόληψη ατυχημάτων, στην αποφυγή της άσκοπης ταλαιπωρίας του κοινού και προκειμένου να διευκολυνθούν τα έργα που θα εκτελεστούν.

Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε η παράταση ισχύος μέχρι 22-06-2022 της με α/α «3» απόφασης, όπως αυτή τροποποιήθηκε και ισχύει, ημερομηνία κατά την οποία θα αρθούν όλοι οι περιορισμοί που αφορούν τον κόμβο, λόγω ολοκλήρωσης των εργασιών.

Κατά τα λοιπά ισχύουν όσα ορίζονται στην υπ’ αριθ. 2501/1/253-πγ από 14-02-2022 απόφασή μας.

Τα έργα θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός αν αυτά επιβάλλονται για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και την αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων, κατόπιν όμως έγκρισης του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας. Η σήμανση θα παραμένει και κατά τη διάρκεια της νύχτας.