Ρεγγίνα Μακέδου: Βγήκε από το νοσοκομείο χαμογελαστή και με ένα… τραγούδι [βίντεο]

Λίγες ώρες πριν από τα γενέθλιά της η Καβαλιώτισσα γυμνάστρια βγήκε από το Νοσοκομείο και... μετά μουσικής περνάει το δικό της μήνυμα με ένα βίντεο στο TikTok

Με το τραγούδι του Αντώνη Ρέμο «Τώρα επιζώ» και λίγες ώρες πριν από τα γενέθλιά της, η Καβαλιώτισσα γυμνάστρια, Ρεγγίνα Μακέδου βγήκε από το Νοσοκομείο και… μετά μουσικής περνάει το δικό της μήνυμα με ένα βίντεο στο TikTok, ενώ δεν κουράζεται να το φωνάζει όπου και όπως μπορεί: «Η μεταμόσχευση δεν είναι για εμάς εύκολη διαδικασία, για τον δότη είναι μια μεγαλύτερη αιμοδοσία. Ελάτε να σωθούν και άλλοι όπως εγώ».

Υπενθυμίζεται ότι η Σχολή Χορού Step Up Kavala, σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, απευθύνουν ανοιχτή «πρόσκληση» για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα πρώτα γενέθλια μετά τη μεταμόσχευση της Ρεγγίνας την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 στην κεντρική πλατεία της Καβάλας (διαβάστε εδώ).

Το μήνυμα της Ρεγγίνας

Βγήκα!!!!!!!! Βγήκα!!!!!! Βγήκα!!!!! Λίγο πριν τα γενέθλια μου βγήκα!!!! Θα κερδίσω τη ζωή μου ΞΑΝΑ!!!!
Γίνε δότης μυελού των οστών!!!!!! Θα το φωνάζω όσο μπορώ!!!! Ένας από εσάς με έσωσε, ένας από εσάς 100% συμβατός με εμένα!!! Τόσο σπάνιο όμως πιθανό!!!! Πέρασα δύσκολα… Έκλαψα… Πόνεσα… Δεν τα παράτησα όμως ούτε μια στιγμή με τη φανταστική ιατρική ομάδα της μονάδας μεταμόσχευσης της αιματολογικής κλινικής ΣΤΟΡΓΗ του νοσοκομείου Παπανικολάου να είναι δίπλα μου!!! Τις υπέροχες νοσηλεύτριες που δεν με άφησαν λεπτό!!! Με κράτησαν όταν έτρεμα και χάιδεψαν όταν πονούσα ήταν εκεί!!!!! Η μεταμόσχευση δεν είναι για εμάς εύκολη διαδικασία, για τον δότη είναι μια μεγαλύτερη αιμοδοσία. Ελάτε να σωθούν και άλλοι όπως εγώ!!!!!