Ρεγγίνα Μακέδου: Αυτά ήταν τα πιο ουσιαστικά γενέθλιά μου! Σας ευχαριστώ για τις ευχές και τις προσευχές!

Οι αμέτρητες ευχές στην Καβαλιώτισσα γυμνάστρια και «μαχήτρια της ζωής» και τα μοναδικά «δώρα» που έλαβε από την Κρήτη μέχρι την Καβάλα!

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων ανθρώπων, μικρών και μεγάλων, η Ρεγγίνα Μακέδου, μετά την επιτυχημένη μεταμόσχευση μυελού των οστών στην οποία υποβλήθηκε, γιόρτασε το βράδυ της Τρίτης 21 Ιουνίου 2022 τα γενέθλιά της, μέσα από την εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα [διαβάστε εδώ].

Η ίδια ευχαρίστησε τον κόσμο για τις αμέτρητες ευχές και προσευχές του και ειδικά όσους της έκαναν ένα μοναδικό «δώρο», τους 120 δότες μυελού των οστών από την Κρήτη μέχρι την Καβάλα, επαναλαμβάνοντας για ακόμη μια φορά το μήνυμά της: «Γίνετε δότες μυελού των οστών, δώστε αίμα και αιμοπετάλια, ελάτε να κάνουμε τον κόσμο λίγο πιο όμορφο».

Το μήνυμα της Ρεγγίνας

Το κοντέρ έγραψε 37!!!! Πολύ διαφορετικά γενέθλια… Το δώρο μου ήταν 120 δότες μυελού των οστών σε μια υπέροχη εκδήλωση που έγινε στην πόλη μου!!! 83 δότες μυελού των οστών από την υπέροχη Κρήτη (Σητεία και Ιεράπετρα). Τα πιο ουσιαστικά γενέθλιά μου!!!!

Ξέρεις, ο χρόνος περνάει και πρέπει να καταλάβεις ότι όλο το νόημα είναι η αγάπη, το να δίνεις, να χαμογελάς, να εκτιμάς εσένα, αλλά και τους γύρω σου, να νιώσεις επιτέλους ότι η καλοσύνη είναι αρετή!!!

Δύσκολες στιγμές περνάμε όλοι και κλαίμε και πέφτουμε αλλά… πάντα υπάρχει κάπου το φως να μας γεμίσει!!! Άπειρες οι ευχές σας και όλες έλεγαν υγεία και αυτό με γέμισε χαρά!!!

Όχι, ακόμα δεν γιατρεύτηκα, η αποκατάσταση είναι μεγάλη μάχη! Στη μεταμόσχευση δεν τελειώνουν όλα με ένα εξιτήριο… Ξεκινάει ο αγώνας μόλις βγεις. Εύχομαι σήμερα στα γενέθλιά μου να με αγαπήσει το μόσχευμα όσο το αγαπώ!!!

Άλλη μια φορά ευχαριστώ για τις ευχές και τις προσευχές. Εσείς με βοηθάτε και δεν το ξέρετε!!! Γίνετε δότες μυελού των οστών, δώστε αίμα και αιμοπετάλια, ελάτε να κάνουμε τον κόσμο λίγο πιο όμορφο!