Ξαναμπήκε στο νοσοκομείο η Ρεγγίνα Μακέδου

Μία παρενέργεια μετά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών την οδήγησε πίσω στο νοσοκομείο, όπως ενημέρωσε η ίδια-«Ο δρόμος της αποκατάστασης είναι μεγάλος και δύσκολος» γράφει στο μήνυμά της η Καβαλιώτισσα γυμνάστρια

Λίγες ημέρες μετά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών, μία παρενέργεια οδήγησε Ρεγγίνα Μακέδου πίσω στο νοσοκομείο, όπως ενημέρωσε η ίδια στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από story που ανέβασε από το προφίλ της στο Instagram, η Καβαλιώτισσα γυμνάστρια και χορεύτρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι λόγω της μικρής παρενέργειας πρέπει να βρίσκεται υπό τον έλεγχο των γιατρών, για να την παρακολουθούν συνεχώς για οποιαδήποτε επιπλοκή.

Στην ανάρτησή της, η Ρεγγίνα Μακέδου έγραψε: «Αρχικά σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές των γενεθλίων μου, είστε υπέροχοι. Δεύτερον, έχω χαθεί γιατί μια μικρή παρενέργεια με οδήγησε πίσω στο νοσοκομείο. Σας το είπα, ο δρόμος της αποκατάστασης είναι μεγάλος και δύσκολος. Δεν κερδίζεις με ένα εξιτήριο. Θέλει πολλή υπομονή, πολλή δουλειά και πολλή δύναμη».